Kedves Páciensek!


MAGÁNRENDELÉS - RENDELÉSI NAP VÁLTOZÁS 2024. JANUÁRTÓL

A MAGÁNRENDELÉS a Városkapu Egészségcentrumban 2024. JANUÁRTÓL főként KEDDENKÉNT lesz elérhető (illetve igény esetén extra napokon), mivel az ausztriai rendelkezésre állásomat emelem, így a magyar páciensek számára is - akik már eddig is szép számban érkeztek az Orthopädie Zentrum Neusiedl-be - további napot nyitunk, így hétfőn és csütörtökön is elérhető leszek Neusiedl-ben. Mindkét helyszínen várom a kedves Páciensek jelentkezését! Köszönöm, hogy ennyien megtisztelnek a bizalmukkal!


EGYNAPOS SEBÉSZETI MŰTÉTEK

2023. szeptembertől az egynapos ortopédiai-baleseti sebészeti előjegyzett beavatkozásokat (pl. térdízületi csőtükrözés - arthroscopia, bütyök és kalapácsujj műtét, fémeltávolítás, stb...) a

Zirci Erzsébet Kórház - Rendelőintézetben

végzem, ahol a páciensek a beavatkozásokat TB-támogatottan (azaz ingyen) tudják igénybe venni.

A műtétek mellett szakrendelésen is elérhető vagyok (12 éves kortól)!
Várom a kedves Páciensek jelentkezését Zirc és környékéről! 

Soron következő műtéti napok:
02.23., 02.28., 03.08., 03.13., 03.22.,


FŐORVOSKÉNT AUSZTRIÁBAN

Hatalmas megtiszteltetés: az Orthopädie Zentrum Neusiedl vezetése főorvosi kinevezéssel (Oberarzt - OA) ismeri el az eddigi munkám és ad bizalmat egy hosszútávú együttműködésre. 


MAGYAR NYELVEN ORTOPÉDIAI SZAKRENDELÉS BURGENLANDBAN

2023. tavaszán, az akkor "szabadúszó" orvost az Orthopädie Zentrum Neusiedl vezetése megkeresett, lenne-e kedvem náluk ortopédusként dolgozni, mert rengeteg magyar él/vállal munkát Burgenlandban, Ausztriában van egészségbiztosításuk és nagy igény lenne egy orvosra, aki magyarul is beszél. Ez furán hangzik, hogy nem a külföldi pácienstől várják el az ortopédiai betegségek németül történő részletes felvázolását, hanem egy olyan orvost keresnek, aki mindkét nyelvet beszéli, így megkönnyítve a páciens helyzetét, az orvos-beteg kapcsolat harmonikusabb kialakulását, ezáltal biztosítva a teljes szintű minőségi ellátást. 
Többszöri személyes beszélgetést a vezetéssel, illetve hospitációt követően a 
felkérést tisztelettel elfogadtam. 

2023. augusztustól rendelek az "Orthopädie Zentrum Neusiedl"-ben, ahol nemcsak német, hanem magyar nyelven is biztosított az ortopédiai problémákkal érkező páciensek ellátása. 
Emellett elismert specialista orvos(ok) mellett dolgozom a műtőben, hogy minél több és magasabb szintű ortopédiai beavatkozásokat sajátítsak el.

Kapcsolat: https://www.ortho-neusiedl.at/ 


 
______________________________________________________________________________________


Rendeléseinkre a kiadott időpontokat hamar kifoglalják, aminek örülünk és külön megtiszteltetés. Hátránya azonban, hogy korábban a 4-5 hetes várakozást (érthetően) nem mindenki tolerálta és időközben elment más orvoshoz, de nálunk az időpontot nem mondta le. A hosszú várakozást elkerülve a jövőben csak 1, max. 2 hétre előre lesz a magánrendelés foglalható. A rendelés előtti napon emlékeztető SMS-t küldünk. Megértésüket köszönjük!

_____________________________________________________________________

A rendelés gerincét adó ellátások, kezelések:

 1. Ízületi injekciók beadása porckopás talaján kialakult fájdalom, egyéb gyulladás, illetve mozgáskorlátozottság enyhítése, megszüntetése céljából:
  - pl. ízületbe adható hyaluronsav készítmények ("ízületi feltöltés"), különböző erősségű gyulladáscsökkentő szteroid készítmények beadása

  További gyógyszeres/nem gyógyszeres kezelési tervek:
  - szájon át szedhető, nagy hatékonyságú hyaluronsav készítmények, porcerősítők
  - inak, izmok, porckorongok regenerálódását segítő minőségi kiegészítők
  - gyulladáscsökkentők egyénre szabva
  - fizioterápiás tanácsok
  - az ízületek működésének képekkel, videókkal való demonstrálása nagy kijelzőn

  https://www.goodwill.hu/terdizuleti-porckopas/

 2. Első és második szakvélemény mind ortopédiai, mind baleseti sebészeti kérdésekben 12 éves kortól
 3. Gerincfájdalmak infúziós kezelése (lásd lent)
 4. Kisműtétek, egyéb beavatkozások

A magánrendelésről képalkotó vizsgálatokra beutalás NEM történik!

Kérem a betegeket, hogy az adott ízület/végtag 3 HÓNAPON BELÜLI röntgen- és/vagy CT/MRI/UH-felvételeket hozzák magukkal!
Amennyiben képalkotó eljárás nem áll rendelkezésre, úgy a szakvizsgálat bizonyos esetekben korlátozott hitelességgel bír!

==============================================================================

Gerincfájdalmak infúziós kezelése

- azokban az esetekben, ahol a gyógyszeres és egyéb más terápia nem hozta meg a várt eredményt, illetve műtét végzése nem ajánlott

1. betegvizsgálat, konzultáció, az infúzió beadásának elbírálása (25.000,- HUF)
2. első infúziós kezelés (25.000,- HUF)
3. második infúziós kezelés (25.000,- HUF)